Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις στην Κοζάνη για ναρκωτικά και απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Καστοριάς, δύο (2) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 20-05-2022 στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, ανήλικος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 20-05-2022 σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 26χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

  ----------------------------

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη χθες (20-05-2022) τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 73χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Εορδαίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -2- μηνών, για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael