Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – «Μουσική σημαίνει Ελπίδα…»

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό ΠΕ Κοζάνης για την υπέροχη συνεργασία στην πραγματοποίηση της Εκδήλωσης «Μουσική σημαίνει Ελπίδα…» την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Η μουσική ενώνει κα χαρίζει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους. Οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας οραματίζονται και ελπίζουν ότι το σχολείο του μέλλοντος θα είναι ανοιχτό σε όλα τα παιδιά, με τη μουσική και την αγάπη για το παιδί, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα στο επίκεντρο. Η ελπίδα μαζί με τη μουσική μας δείχνουν το δρόμο για το μέλλον.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά τους καθηγητές των Μουσικών Συνόλων που έλαβαν μέρος, την κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, τον κ. Πέτρο Ρίστα, τον κ. Παυλίδη Διονύση, τον κ. Γεώργιο Μπλέτσα και τον κ. Δημήτριο Καλατζή καθώς και όλους τους μαθητές που διαπρέπουν και στα μαθήματα γενικής παιδείας και τη μουσική.

Το ίδιο καλούμε να κάνουν και οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ Δημοτικού στέλνοντας αίτηση για την Α Γυμνασίου του επόμενου σχολικού έτους 2022-2023. Την αίτηση και πολλές πληροφορίες μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του σχολείου https://gym-mous-siatist.koz.sch.gr και να τη στείλουν στα email : mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή mousikoscholeiosiatistas@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2465023461.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω λινκ: 

https://youtu.be/HvBsU9la_2M 

https://youtu.be/IJ8OwwFcQi8 

https://youtu.be/qb_5etIiCXA 

https://youtu.be/7mri3rYIV4o

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael