Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος εγκαυματίας από τη μεγάλη έκρηξη στo εργοστάσιο ξυλείας


Ο 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο που δούλευε στα Γρεβενά. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νεαρός δεν άντεξε και το πρωί κατέληξε. Η κατάσταση της υγείας του, ήταν από την πρώτη στιγμή σοβαρή και τα ξημερώματα επιδεινώθηκε.

«Το παιδί είχε «πάρει» φωτιά ολόκληρο, βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή» αναφέρει o δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος που εργαζόταν σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα ξυλείας και τραυματίστηκε σοβαρά, έπειτα από έκρηξη το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με την υγεία του να μην παρουσιάζει βελτίωση, αλλά επιδείνωση.

Ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπανικολάου για το θάνατο του 28χρονου 

Ο 29χρονος εγκαυματίας, θύμα εργατικού ατυχήματος από έκρηξη που διακομίστηκε χθες 04/05 το απόγευμα από το Νοσοκομείο Γρεβενών διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων, απεβίωσε σήμερα και ώρα 12.05 μεσημέρι.

Είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα έκτασης 95% επιφανείας σώματος  ολικού πάχους και συνοδό βαρύ εισπνευστικό έγκαυμα αεροφόρων οδών.

Το βράδυ της 04/05 οδηγήθηκε στο χειρουργείο για τις απαραίτητες επείγουσες  χειρουργικές πράξεις και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Εγκαυμάτων σε καταστολή και με υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών σε κρίσιμη κατάσταση.

 

kozan.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael