Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γρεβενά: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας (φωτο)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε λιγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη μονάδα παραγωγής ενέργειας του εργοστασίου της Alfa wood στους Μαυραναίους Γρεβενών , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζομένου που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Γενικό νοσοκομείο Γρεβενών.


ΠΗΓΗ greveniotis.gr

Φωτογραφίες από το σημείο, μέσα & έξω από το εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου, στο 7ο χιλιόμετρο του δρόμου Γρεβενών – Μαυραναίων, που πήρε φωτιά, μετά από έκρηξη.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε μέσα σε δεξαμενή με καυτό λάδι και είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία αυτή την ώρα έχει περιοριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ηλικίας 28-30 ετών (Γρεβενιώτης), είναι ο τραυματίας (με πολλά εγκαύματα), που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών, μετά από τη φωτιά, στο τμήμα ηλεκτροπαραγωγής του εργοστάσιου της Alfa wood στους Μαυραναίους Γρεβενών, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, πιθανότατα από κάποια έκρηξη που οφείλεται σε βραχυκύκλωμα. Οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν στην απαραίτητη ιατρική περίθαλψη κι αναμένεται να γίνει διακομιδή σε άλλο νοσοκομείο

 

kozan.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael