Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«VoioRace»: Ορεινοί μαραθώνιοι αγώνες στο Βοΐο

Ανακοίνωση για το VoioRace
Ο Δήμος Βοΐου και η οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο αγαπημένος αγώνας τρεξίματος, VoioRace, επιστρέφει ανανεωμένος για δεύτερη (2η) συνεχή χρονιά.

Το μεγάλο αυτό κοινωνικό και αθλητικό γεγονός το έχουν «αγκαλιάσει» όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Βοΐου και αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που συνδυάζουν μια εκδρομή στο Βόιο με τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση.

Στο πρόγραμμα των αγώνων VoioRace, από φέτος προστίθεται και ο αγώνας δρόμου Νεαπόλεως. Ένας αγώνας που έχει χαρακτηριστεί ως ΄΄το πιο γρήγορο 10αρι (10χλμ) της Ελλάδας΄΄ και με εξίσου ανταγωνιστικό 5αρι (5χλμ). Η οργανωτική επιτροπή του VoioRace νιώθει ιδιαίτερη τιμή αλλά και υποχρέωση να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των αθλητών που θα λάβουν μέρος αλλά και των ανθρώπων που διοργάνωναν τον αγώνα Νεαπόλεως τα τελευταία χρόνια.
Η πρώτη εκκίνηση γίνεται την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στη Νεάπολη, με τους διοργανωτές να επιχειρούν την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα.

Το  πρόγραμμα των τεσσάρων (4) αγώνων έχει ως εξής:
- 19 Ιουνίου στη Νεάπολη, (Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 10χλμ.)
- 7 Αυγούστου στα Νάματα (Ορεινός Αγώνας Δρόμου 22χλμ.)
- 28 Αυγούστου στον Αυγερινό (Ορεινός Αγώνας Δρόμου 24χλμ.)
- 11 Σεπτεμβρίου στο Μπούρινο (Ορεινός Αγώνας Δρόμου 19χλμ.)

Με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένεια, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικές τοποθεσίες, σχεδιάσαμε ένα διαφορετικό αθλητικό και ψυχαγωγικό event.

Όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο VoioRace  μιλούν για αυτό με ενθουσιασμό και νοσταλγία, οπότε δέσμευση μας είναι να επιστρατεύσουμε τη φαντασία και την όρεξη της επιτροπής, ώστε να ενθουσιάσει και εκείνους που θα ζήσουν τη φετινή διοργάνωση.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ανοίξουν στις 10 Μαΐου 2022 στη σελίδα https://voio.gr/polites/voiorace/.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα ραντεβού περιπέτειας και δυνατής εμπειρίας.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael