Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: Έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα σε κατάστημα λόγω απλήρωτου λογαριασμού

Στη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κατάστημα αναψυχής στην Πτολεμαΐδα προχώρησε η ΔΕΗ, λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού, προκαλώντας ανησυχία και πανικό στον ιδιοκτήτη, ο οποίος, ύστερα από λίγες ώρες, κι αφού συγκέντρωσε μέρος του χρηματικού ποσού, έσπευσε για την προκαταβολή και προέβη στη ρύθμιση δεκαεπτά δόσεων.Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Σωματείου χώρων διασκέδασης και εστίασης Εορδαίας «Πτολεμαίος» Παναγιώτη Κάλφα ο οποίος θα έπρεπε στις 10 Απριλίου να εξοφλήσει λογαριασμό ύψους 2.985 ευρώ( τετραμήνου), δεν ανταποκρίθηκε λόγω οικονομικής αδυναμίας, με αποτέλεσμα η επιχείρηση του για ένα ολόκληρο πρωινό να μείνει κλειστή.

Διαμαρτύρεται γιατί η διακοπή έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση, ώστε, να κινητοποιηθεί έγκαιρα, και  να αποφύγει την ταλαιπωρία αλλά και την επιβάρυνση με την επανασύνδεση, επισημαίνοντας, ότι ο υπάλληλος του εργολάβου που έκανε τη διακοπή δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Εκτιμά ότι «τα  πράγματα μετά και από αυτό το γεγονός είναι πολύ σοβαρά για την εστίαση» η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε σοβαρά πλήγματα και συνεχίζονται, αφενός με την αναδουλειά, κι αφετέρου με την αύξηση όλων των πρώτων υλών, όταν  οι τιμές προσφοράς των υπηρεσιών  παραμένουν  καθηλωμένες, τα μέτρα για τους ανεμβόλιαστους, κ.α..

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος  σημειώθηκαν και σε άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις της Πτολεμαΐδας, ωστόσο ο κ. Κάλφας, χτυπά καμπανάκι για τη συνέχεια αφού αρκετά καταστήματα αναψυχής θα βρεθούν σε οικονομικό αδιέξοδο, και κατέληξε λέγοντας πως  «η Κυβέρνηση θα πρέπει να σκύψει στα προβλήματα της Εστίασης, διαφορετικά θα πάρει το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο. Καμία ανοχή»

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

ertnews.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael