Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό του Champions League! (βίντεο)

Με δύο γκολ σε 3 λεπτά, η Λίβερπουλ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με το αυτογκόλ του Εστουπινιάν (53') και το τέρμα του Μανέ (55'), είναι με το… ένα πόδι στον τελικό της 28ης Μαΐου στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού. Αν και το σύνολο του Ουνάι Έμερι έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία του στο Champions League 2021-22 πως παλεύει σε κάθε ματς, αυτήν τη φορά στη ρεβάνς της 3ης Μαΐου στο «Κεράμικα» θα πρέπει να κάνει μία τεράστια υπέρβαση.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκοράρουν ό,τι ώρα θέλουν και παρότι απόψε στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο γκολ, πέτυχαν γρήγορα το δεύτερο, έχασαν πολλές ευκαιρίες για τρίτο και τέταρτο και την προσεχή Τρίτη στην Ισπανία θα πρέπει να συμβούν... σημεία και τέρατα για ν΄ αποκλειστούν.

Σημειώνεται ότι, ο Μανέ έφτασε τα 20 γκολ στο Champions League, 14 εκ των οποίων έχουν επιτευχθεί στην φάση των νοκ άουτ αγώνων. Αυτό κόντρα στα «κίτρινα υποβρύχια» ήταν το τρίτο του σε ημιτελικό, μετά τα δύο που είχε σημειώσει εναντίον της Ρόμα το 2018 (ένα σε κάθε ματς κόντρα στους «τζιαλορόσι»).


iefimerida.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael