Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Φλώρινα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

 


Οι δράστες είχαν αφαιρέσει διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα από εταιρεία παραγωγής μεταλλικών κατασκευών αξίας περίπου -17.300- ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (17-04-2022) το βράδυ στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 40 και 51 ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε ρυμουλκούμενο τρέιλερ, με οδηγό τον 51χρονο και συνεπιβάτες τους έτερους ημεδαπούς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν. 

Συνεχιζόμενης της έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες αφαίρεσαν τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας -17.300- ευρώ, από εταιρεία παραγωγής μεταλλικών κατασκευών, ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, στην πόλη της Φλώρινας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

· -1- Ι.Χ.Ε. όχημα με το ρυμουλκούμενο τρέιλερ,

· -2- συσκευές ηλεκτροσυγκόλλησης,

· -1- τσιμπίδα ηλεκτροσυγκόλλησης,

· -1- σετ σωλήνων οξυγονοκοπής,

· -1- φιάλη αερίου 40 λίτρων,

· -46- βίδες και ροδέλες και

· -26- παξιμάδια.

Τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael