Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πετρέλαιο: Σε υψηλά επίπεδα διατηρούνται οι τιμές

Η τιμή του μπρεντ αυξήθηκε στην αρχή της συνεδρίασης στα 113,8 δολάρια το βαρέλι, το υψηλότερο επίπεδο από τις 30 Μαρτίου, για να υποχωρήσει στις 11 στα 110,7 δολάρια, λόγω ανησυχιών για επιβράδυνση της ζήτησης από την Κίνα

Ανοδικά κινήθηκαν σήμερα το πρωί οι τιμές του πετρελαίου, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης στην Ουκρανία και της διακοπής των προμηθειών από τη Λιβύη, αλλά στη συνέχεια υποχώρησαν εν μέσω ανησυχιών για επιβράδυνση της ζήτησης από την Κίνα.

Η τιμή του μπρεντ αυξήθηκε στην αρχή της συνεδρίασης στα 113,8 δολάρια το βαρέλι, το υψηλότερο επίπεδο από τις 30 Μαρτίου, για να υποχωρήσει στις 11 στα 110,7 δολάρια, τιμή χαμηλότερη περίπου 1% σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης.

Η κινεζική οικονομία επιβραδύνθηκε τον Μάρτιο καθώς η κατανάλωση, η αγορά ακινήτων και οι εξαγωγές της πλήγηκαν πολύ, επιδεινώνοντας τις προοπτικές που είχαν ήδη εξασθενήσει από τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η παραγωγή των κινεζικών διυλιστηρίων μειώθηκε τον Μάρτιο στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο καθώς η αύξηση των τιμών συμπίεσε τα περιθώρια κέρδους τους και τα αυστηρά lockdown περιόρισαν την κατανάλωση καυσίμων.

 

η συνέχεια ΕΔΩ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael