Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήρε το ντέρμπι πήρε ο Παναθηναϊκός -Ισοπαλία για Ολυμπιακό, Άρη... (βίντεο)


Μία υπερπολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για την επιστροφή στην Ευρώπη πέτυχε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και με την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμό την τρίτη, ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί του δικεφάλου του Βορρά, βρίσκοντας δύο γκολ απ’ τους Ισπανούς Αϊτόρ και Χουάνκαρ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Μείωσε στο 70’ με τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ που «πολιόρκησε» στο τελευταίο 20λεπτο την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπόρεσε να βρει γκολ ισοφάρισης.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες την Κυριακή 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Καρβάλιο, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν στο 43' με τον Σιμάνσκι, σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και αρκετές φάσεις.

Δοκάρι για τους Πειραιώτες είχε ο Μασούρας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Με αυτόν τον βαθμό οι ερυθρόλευκοι αύξησαν τη διαφορά τους με τον ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς, καθώς ο δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε νωρίτερα 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ με την ισοπαλία στο Φάληρο παραμένει στην τρίτη θέση, νιώθοντας πάντως καυτή την ανάσα του τριφυλλιού και του Άρη, που έχουν έναν λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 78ο λεπτό ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στο ματς στη θέση του Μαντί Καμαρά, επιστρέφοντας στη δράση σε επίσημο ματς των Πειραιωτών μετά από 316 ημέρες.

 

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Άρη να σπάσει το ρόδι στα φετινά πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμεινε στο μηδέν (0-0) απέναντι στον μαχητικό «Άγιαξ» της Ηπείρου, που έχει εξελιχθεί σε... κακό δαίμονα για τους Θεσσαλονικείς.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Κριστιάν Γκάνεα (51’), ωστόσο το συγκρότημα του Μεταξά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης».


zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael