Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εκατομμυριούχος μοίρασε δωρεάν καύσιμα! (βίντεο)

Αξέχαστο θα μείνει σε 500 οδηγούς οχημάτων το δώρο που έλαβαν από Αμερικανό εκατομμυριούχο, ο οποίος είναι κάτοχος πολλών αντιπροσωπειών αυτοκινήτων.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν την Παρασκευή, 1η Απριλίου, έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μετά από φιλανθρωπικό κάλεσμα εκατομμυριούχου.

Διακρινόμενος από  έντονη κοινωνική ενσυναίσθηση, ο Εrnie Βoch Jr, αποφάσισε να παράσχει χείρα βοηθείας στους συμπολίτες του, οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από τις μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα.

Επομένως, προέβη σε ένα κάλεσμα μέσω των social media, ενημερώνοντας τους οδηγούς ότι την 1η Απριλίου στις 7.00 π.μ. θα μοιράσει 26.500 λίτρα καυσίμου, στο πρατήριο "Rojo's Car Wash" στην πόλη Norwood της Μασαχουσέτης.

Η πρόσκληση του 64χρονου, ο οποίος κατέχει δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Μασαχουσέτη, έγινε δεκτή από τους οδηγούς της περιοχής, με χιλιάδες εξ αυτών να συρρέουν στο πρατήριο.

Αποφασισμένοι να μη χάσουν αυτό το μοναδικό δώρο, πολλοί έφτασαν στο βενζινάδικο από τις 9.00 μ.μ. της Πέμπτης, δημιουργώντας επί πολλές ώρες ουρές χιλιομέτρων.

«Απλώς αποφάσισα να τρέξω (σ.σ. στο πρατήριο), επειδή ήθελα να λάβω το δώρο», ανέφερε ο Patrick Haines, ο πρώτος οδηγός που στήθηκε υπομονετικά στην ουρά, για περισσότερες από 9 ώρες.


 η συνέχεια στο carandmotor.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael