Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa Conference League: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» ο ΠΑΟΚ! (Απόψε 19:45)

Στη μάχη για την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League ρίχνεται απόψε ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος τη Γάνδη (19:45, Cosmote Sport 2).

O «Δικέφαλος του Βορρά», η μόνη ελληνική ομάδα που έχει απομείνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια που αγωνίζεται μήνα Μάρτιο στην Ευρώπη -και θέλει να πάει ένα σκαλί παραπάνω.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι παίκτες του μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται να έχουν αυτοπεποίθηση, όπως και στα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ολιβέιρα, όπως συμβαίνει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην 11άδα θα επιστρέψουν ο Ζίβκοβιτς, ο Μπίσεσβαρ και ο Αουγκούστο, με τον Ακπομ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Γάνδη έχει στην αποστολή της και τον Τισουντάλι ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από έναν μικροτραυματισμό. Ο αθλητικός διευθυντής της έθεσε αρκετά ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση, μέχρι και την κατάκτησή της.

Οι πιθανές 11άδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) (4-2-3-1): Πασχαλάκης - Σίντκλεϊ, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύραντζης - Κούρτιτς, Τσιγγάρας - Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Α.Ζίβκοβιτς - Ακπομ.

ΓΑΝΔΗ (Χέιν Βενάαζμπουργκ) (3-5-2): Ρουφ - Χάνσε Όλσεν, Τορουνορίγκα, Ενγκαντέου - Φορτούνα, Κουμς, Χιουλσάγκερ, Ντε Σαρτ, Σαμαϊς - Ντεπουάρτ, Μολέντ.

Διαιτητής: Μπάρτοζ Φρανκόφσκι (Πολωνία)


iefimerida.gr




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael