Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Μυθική ανατροπή της Ρεάλ... με παράπονα για τη διαιτησία η Παρί -Πρόκριση της Σίτι (βίντεο)

Μια τεράστια πρόκριση στους «8» του Champions League πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν, σε μια μυθική ανατροπή.

Την ίδια ώρα, στο Μάντσεστερ η Σίτι περνούσε ένα πολύ ήσυχο βράδυ με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς έχοντας ως «κάβα» του 0-5 του αγώνα στην Πορτογαλία, πέρασε... σβηστά στα προημιτελικά του Champions League, παρά το 0-0 της Τετάρτης (9/3).

Έτσι, μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι σχημάτισαν το μισό «κάδρο» της προημιτελικής φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και οι άλλες τέσσερις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση ενόψει της τελικής ευθείας μιας πολύ ενδιαφέρουσας σεζόν.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Η πολύ πιο «βαριά» φανέλα, τα 13 Πρωταθλητριών/Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η κλάση του σπουδαίου Μπενζεμά «μίλησαν» την κατάλληλη στιγμή. Εκεί που έδειχναν όλα… χαμένα για τον ισπανικό σύλλογο, μετά το υπέροχο γκολ του Μπαπέ στο 39', το πνεύμα νικητή του Γάλλου στράικερ έσπρωξε τους «μερένχες» σε μία εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε 18 λεπτά και με χατ-τρικ οδήγησε το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι στο 3-1 και στην πρόκρισή της στους «8».

Ο αρχηγός της Ρεάλ υποχρέωσε τον Ντοναρούμα σε ένα μεγάλο σφάλμα στο 61', με την μπάλα να φτάνει στον Βινίσιους, ο οποίος τη «σέρβιρε» εκ νέου στον Μπενζεμά, που ισοφάρισε σε 1-1. Στο 76' από νέο λάθος της Παρί ψηλά, η μπάλα κατέληξε στον Μόντριτς που την πέρασε από το… μάτι της βελόνας προς τον συμπαίκτη του, που έδωσε προβάδισμα στη «βασίλισσα» (το σουτ του κόντραρε και στον Μαρκίνιος και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Ντοναρούμα).

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Μαδριλένων, ακόμη ένα τεράστιο λάθος του Μαρκίνιος έστρωσε την μπάλα προς τον «μίστερ γκολ» των γηπεδούχων, ο οποίος σούταρε με τη μία και έκανε το 3-1 στο 78', για να φτάσει τα 30 γκολ σε 33 αγώνες μέσα στη σεζόν και να δώσει ταυτόχρονα το... εισιτήριο στην επόμενη φάση του Champions League στην ομάδα του.

Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0

Την ίδια ώρα, στο «Etihad Stadium», η Μάντσεστερ Σίτι με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, έμεινε στο 0-0 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και προκρίθηκε… σβηστά στα προημιτελικά, αφού της αρκούσε το 0-5 που είχε διασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Jose Alvalade».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε φανέλα βασικού στον στον 19χρονο δεξιό μπακ Σι Τζέι Έγκαν-Ρίλεϊ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League, ενώ στο 73' έδωσε την ευκαιρία στον 36χρονο γκολκίπερ Σκοτ Κάρλσον να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 16 χρόνια και 338 μέρες. Γενικά, για τους «πολίτες» ήταν μια ευκαιρία για... ξεκούραση και κάποιες δοκιμές, παρά ένα ματς που θα έκρινε πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη, καθώς και οι Πορτογάλοι είχαν συμβιβαστεί με τη μοίρα τους.

Champions League: Το πανόραμα της φάσης των «16»

  • Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ 7-1, (1-1)
  • Λίβερπουλ - Ίντερ 0-1, (2-0)
  • Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0, (5-0)
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1 (0-1)
  • Άγιαξ (Ολλανδία) - Μπενφίκα 15/3 (2-2)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης 15/3 (1-1)
  • Λιλ - Τσέλσι (Αγγλία) 16/3 (0-2)
  • Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ 16/03 (1-1)

 

 iefimerida.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael