Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επαγγελματική κουζίνα και όχημα διανομής γευμάτων στα ΚΑΠΗ Σιάτιστας

Δελτίο Τύπου

Η δημοτική αρχή συνεχίζοντας την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου, κατέθεσε πρόταση στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που αφορά τον άξονα προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης», για τη χρηματοδότηση εγκατάστασης και λειτουργίας επαγγελματικής κουζίνας στο κτίριο του ΚΑΠΗ Σιάτιστας.

Σήμερα ανακοινώθηκε η ένταξη και χρηματοδότηση του έργου από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη κ Κασαπίδη.

Σύμφωνα με τη μελέτη ο δήμος Βοΐου θα δημιουργήσει σύγχρονο παρασκευαστήριο γευμάτων με πλήρη εξοπλισμό και δυνατότητα παρασκευής 300 γευμάτων την ημέρα, ενώ προβλέπεται και η αγορά ειδικού οχήματος βαν για τη διανομή των γευμάτων σε όλο το δήμο.

Με τη δράση αυτή ο δήμος θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους συνανθρώπους μας και συνδημότες μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξή όλων μας.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael