Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το ΚΚΕ για τη θανατηφόρα έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά


Την άμεση διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης και των πιθανών ελλείψεων στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας ζητά το ΚΚΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για τη θανατηφόρα έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά.

Αναλυτικά:

«Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους, μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών στην Ιτέα Γρεβενών.

Είναι αυτονόητη η απαίτηση για την άμεση διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης και των πιθανών ελλείψεων στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας, όπως και για την απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν. Παράλληλα, επείγει να υπάρξει άμεση παρέμβαση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να ελεγχθεί το ενδεχόμενο για επιπτώσεις στην περιοχή από την έκρηξη, αλλά και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ολόπλευρη στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Να επανεξεταστεί, επίσης, το πλαίσιο για την ασφαλή λειτουργία ομοειδών επιχειρήσεων.

Αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης, επεσήμανε τα παραπάνω και εξέφρασε τη στήριξη του Κόμματος στους εργαζόμενους της επιχείρησης.»


Από το Γραφείο Τύπου

της Ε.Π. δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael