Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Παράπονα από τον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία -Νίκες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό (βίντεο)

Σπουδαία νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή στο ντέρμπι της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 2-1, φέρνοντας τα... πάνω-κάτω μέσα σε διάστημα 11 λεπτών στο τέλος του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είχε λίγες αλλά συναρπαστικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ αναπτερώθηκε με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο όταν πέτυχε και τα γκολ της νίκης ενώ ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τρίτη στη σειρά ήττα στο πρωτάθλημα.

--------

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, εκτόξευσε με δηλώσεις του έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Λετονού Τρειμάνις στο ντέρμπι της Τούμπας. Είπε μεταξύ άλλων:

«Όλα αυτά αποτελούν ντροπή. Ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας δεν μας το δίνει. Επρεπε να φέρουν διαιτητή από τη Λετονία για να μας παίξει; Καλύτερα να έπαιζαν Έλληνες διαιτητές. Παίζουν με μας, με τις οικογένειές μας, με τη δουλειά μας και να μου πουν οτιδήποτε θέλουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αυτά όμως είναι ντροπή που κάνουν σε βάρος της ομάδας μας. Είναι ντροπή, πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι.

Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Εγιναν φάσεις προσπαθήσαμε αλλά αυτό που θέλω να τονίσω πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας αλλά με μία τέτοια σε βάρος μας μεροληψία δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε σε καμία περίπτωση να ελέγξουμε το παιχνίδι και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κυριάρχησε στο μεσαίο χώρο να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων και τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν αρνητική ψυχολογία. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις σίγουρα αυτό το πράγμα που έγινε στις δύο τελευταίες εβδομάδες μας έχει φέρει πάρα πολύ πίσω σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, όμως δεν είναι κάτι που δεν έχουμε συναντήσει στο παρελθόν. Με την επιστροφή κάποιων παικτών θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας αφού το τελευταίο διάστημα δεν είναι αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε και να παίξουμε».

Με ηρεμία και σε απόσταση ασφαλείας θα παρακολουθήσει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με πρωταγωνιστή τον Τόμας Βατσλίκ και σκόρερ τους Αγκιμπού Καμαρά (24’), Τικίνιο Σοάρες (56’πέν.) και Γιώργο Μασούρα (58’), η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στη Νεάπολη και βρέθηκε, έστω και προσωρινά, στο +12 από τον ΠΑΟΚ. «Μαγική» εικόνα το σκορ, καθώς στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών.

Με τρία γκολ στο β΄ ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του ουραγού Απόλλωνα, στην πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και σκόρερ της Ένωσης ήταν οι Αραούχο (52΄,71΄), Τσούμπερ (67΄).



 zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael