Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τέλος η γούνα από φέτος για τον οίκο Dolce & Gabbana

Ο οίκος Dolce & Gabbana ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί γούνα ζώων σε όλες τις συλλογές του από φέτος και ότι θα αρχίσει τη χρήση οικολογικής τεχνητής γούνας.

Το ιταλικό brand ανακοίνωσε την απόφασή του από κοινού με την οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων Humane Society International.

Ο οίκος μόδας με έδρα το Μιλάνο συντάσσεται με άλλα brand, συμπεριλαμβανομένων των Armani, Gucci, Prada και Moncler, τηρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Fur Free Alliance, δικτύου ομάδων για τα δικαιώματα των ζώων σε όλο τον κόσμο.

«Ολόκληρο το σύστημα μόδας έχει σημαντικό ρόλο κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να προωθηθεί και να ενθαρρυνθεί. O Dolce & Gabbana εργάζεται για ένα πιο βιώσιμο μέλλον που δεν μπορεί να προτείνει τη χρήση γούνας ζώων» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ιταλικού οίκου, Φεντέλε Ουζάι.

Ο Dolce & Gabbana θα χρησιμοποιεί ενδύματα και αξεσουάρ από οικολογική γούνα στο μέλλον.

Ο PJ Smith, διευθυντής πολιτικής για τη μόδα της Human Society των ΗΠΑ και της Humane Society International, δήλωσε ότι «ο τερματισμός της χρήσης γούνας δημιουργεί υψηλότερα πρότυπα για το τι είναι αποδεκτό στη μόδα», σύμφωνα με το AP.

Η Ιταλία απαγόρευσε την εκτροφή ζώων για τη γούνα από φέτος, προσχωρώντας σε λίστα 20 χωρών που είτε έχουν απαγορεύσει είτε έχουν περιορίσει την πρακτική αυτή τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

kathimerini.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael