Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Πνίγηκε» στο χαλάζι η Σαντορίνη! (φωτο)

 


Δύσκολο το σημερινό πρωινό για τους κατοίκους της Σαντορίνης λόγω των προβλημάτων που προκαλεί η κακοκαιρία - Μηχανήματα του δήμου έχουν βγει στους δρόμους και προσπαθούν να απομακρύνουν το χαλάζι - Απομακρύνθηκαν οι μαθητές από τα σχολεία
Η κακοκαιρία που πλήττει τις Κυκλάδες, με τις καταιγίδες, το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους (ισχύει απαγορευτικό απόπλου από το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου λόγω των ανέμων, η ένταση των οποίων φτάνει μέχρι και τα 9 μποφόρ), έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά της και στη Σαντορίνη. Σε περιοχές, όπως η Μεσαριά, τα στενά έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και σε περιοχές κοντά στο αεροδρόμιο. 

Η χαλαζόπτωση, ωστόσο, επηρέασε και το αεροδρόμιο, με τους εργαζόμενους να προσπαθούν να απομακρύνουν εγκαίρως το χαλάζι από τους χώρους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Στο μεταξύ, μηχανήματα του δήμου έχουν βγει στους δρόμους και επιχειρούν να απομακρύνουν το χαλάζι, ώστε να κρατήσουν ανοιχτή την κυκλοφορία. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται και η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει το πρωί τους 1-2 βαθμούς. 


protothema.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael