Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Το ΚΚΕ για την οπαδική βία και τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σχετικά με την κυβερνητική σύσκεψη για την οπαδική βία και τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Όπως δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για το μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο, που έγινε προχτές στη Θεσσαλονίκη, έτσι αγνοούν και τα μηνύματα που έστειλαν χιλιάδες λαού και νεολαίας, εκατοντάδες φορείς με αφορμή το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 19χρόνου Άλκη.

Γι’ αυτό και παίζουν την ίδια κασέτα, ανακυκλώνοντας τα ίδια μέτρα και το μόνο που αλλάζει είναι η κυβέρνηση που τα εξαγέλλει. Από “αυστηροποίηση” σε “αυστηροποίηση”, από “αλλαγή” σε “αλλαγή” του θεσμικού πλαισίου και ξανά και ξανά ο ρόλος των ΠΑΕ, βάζοντας τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

-Λες και δεν ξέρουν ότι η επιχειρηματική δράση στον αθλητισμό, για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της, χρειάζεται και τους "στρατούς" για να επιβάλλουν τις επιδιώξεις υπερπροέδρων και μεγαλοπαραγόντων.

-Λες και δεν ξέρουν ότι οι οπαδικοί αυτοί “στρατοί” αποτελούν παραγωγικό φυτώριο για τις φασιστικές και εγκληματικές συμμορίες, που δρουν ανενόχλητες και σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο στα σχολεία και στις γειτονιές.

-Λες και δεν ξέρουν ότι κανένα από τα νομοσχέδια που ήρθαν στη βουλή μέχρι σήμερα, δεν ασχολήθηκε με την ανάπτυξη του αθλητισμού στο σχολείο, στη γειτονιά, το πως θα αναπτυχθεί το κάθε άθλημα, πως θα ενισχυθεί η συμμετοχή της νεολαίας, αγνοώντας τις προτάσεις του ΚΚΕ, των μαζικών κι επιστημονικών φορέων που αποτελούν αντίβαρο στη σημερινή κατάσταση.

Τους το λέμε για άλλη μια φορά: Τα φαινόμενα αυτά θα υπάρχουν όσο τον αθλητισμό τον λυμαίνονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, μέσω του οποίου υπηρετούν οικονομικές και πολιτικές επιδιώξεις.

Αν δεν χτυπήσεις το φαινόμενο στη ρίζα του, απλώς θα το αναπαράγεις".

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια