Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Έπιασαν τόνο 390 κιλών και μήκους 3 μέτρων στο Ιόνιο Πέλαγος! (βίντεο)

Το μεγαλύτερο ψάρι που έχει αλιευτεί την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο ψάρι που έχει αλιευτεί την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, πιάστηκε στο Ιόνιο πέλαγος. Πρόκειται, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, για έναν τόνο βάρους 390 κιλών και μήκους περίπου 3 μέτρων.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ιχθυέμπορας της αγοράς του Ρέντη το ψάρι θα διοχετευθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, κατά πάσα πιθανότητα τεμαχισμένος. Όπως είπε παρόλο που η ζήτηση για τόνο είναι πάρα πολύ υψηλή από την Ασία, λόγω του κορονοϊού είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), στην μεγαλύτερη ανοιχτή Αγορά Τροφίμων της Αττικής, την Αγορά του Καταναλωτή, που στεγάζεται στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς στον Ρέντη, έφτασε σήμερα στο «Ιχθυοπωλείο ΕΝΑΛΕΙΟΝ» ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχουν αλιευθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν τόνο του είδους Κιτρινόπτερος (yellowfin), βάρους 390 κιλών και μήκους περίπου 3 μέτρων. Το εν λόγω ψάρι αλιεύτηκε στο Ιόνιο πέλαγος και πρόκειται να διοχετευτεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ζήτηση για ανάλογα, εκλεκτά αλιεύματα αυτού του είδους είναι μεγάλη και στην Ασία.

Οι επιχειρήσεις της Αγοράς του Καταναλωτή προσφέρουν στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία από φρέσκα και νωπά προϊόντα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Στην Αγορά του Καταναλωτή στεγάζονται Ιχθυοπωλεία, Κρεοπωλείο, καταστήματα φρούτων και λαχανικών, παντοπωλεία και καταστήματα με εξειδικευμένα τυριά και αλλαντικά, ζαχαρώδη προϊόντα, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα καταστήματα. Οι καταναλωτές που την επισκέπτονται βρίσκουν οργανωμένους χώρους στάθμευσης, ενώ μπορούν να συνδυάσουν τις αγορές τους με διασκέδαση και γαστρονομία, αφού στην Αγορά του Καταναλωτή δραστηριοποιούνται και επιχειρήσεις εστίασης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος, προτείνει σε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν την Κεντρική Αγορά του Ρέντη και να ζήσουν την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η Αγορά του Καταναλωτή.

 

Δείτε το βίντεο στο newsbeast.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael