Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Λίμνη Περδίκκα Εορδαίας: Ανέσυραν ζωντανό από την αναποδογυρισμένη βάρκα ένα άτομο – Αγνοείται το 2ο άτομο

Άντρες της ΕΜΑΚ αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες 

Σύμφωνα πληροφορίες του kozan.gr, ανασύρθηκε ζωντανός, στη λίμνη Περδίκκα, γύρω στη 01:50 π.μ., από πυροσβέστες κι έναν πολίτη (ψαρά), του οποίου χρησιμοποίησαν τη βάρκα,   ένα από τα δύο άτομα για τα οποία “στήθηκε” μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την πυροσβεστική. 

Ο διασωθείς, που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας, είναι εργαζόμενος στη θηροφυλακή, ο οποίος, μαζί με δεύτερο άτομο, που έχει ενεργό ρόλο στην αγωνιστική ερασιτεχνική αλιεία της περιοχής, μετέβησαν στη λίμνη Περδίκκα, για να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα αλιείας (με δίχτυα). Για άγνωστη αιτία η βάρκα με την οποία μπήκαν στη λίμνη αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τα δυο άτομα να βρεθούν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε και πιάστηκε στη βάρκα, ενώ άγνωστη παραμένει, μέχρι κι αυτή την ώρα η τύχη του δεύτερου ατόμου. 

Στο σημείο αναμένεται, τις πρώτες πρωινές ώρες, να επιχειρήσουν κι άντρες της ΕΜΑΚ. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι κι αυτή την ώρα.

Λίμνη Περδίκκα Εορδαίας: Ώρα 09:15 π.μ.: Έφτασε η Ομάδα υποβρύχιων διασώσεων για τον εντοπισμό του 40χρονου αγνοούμενου υπαλλήλου του Δήμου Εορδαίας, που είναι και πρόεδρος του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Πτολεμαίδας (ΑΣΕΑΠ)kozan.gr

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael