Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ - Νίκη για Ολυμπιακό ΑΡΗ -Ήττα ΣΟΚ ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Ένα γκολ του Σιμάνσκι στο ξεκίνημα του ματς (2') έφτανε και… περίσσευε στην ΑΕΚ ώστε να επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού, στο μεγάλο αθηναϊκό clasico, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε μια ημέρα θλίψης για τον σύλλογο, λόγω του θανάτου του μπασκετμπολίστα της ομάδας Στέφαν Γέλοβατς, η ομάδα του Γιαννίκη έδωσε λίγη χαρά στους φιλάθλους της με τη νίκη επί του «τριφυλλιού», καταφέρνοντας να διατηρήσει στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Τσούμπερ πέτυχε δύο γκολ, ωστόσο ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, ενώ οι «πράσινοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το δοκάρι του Αϊτόρ στο 47΄.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο ΠΑΟΚ, καθώς, μετά τις ήττες του από τον Ατρόμητο και τον Άρη, έχασε την Κυριακή και από τον Ιωνικό.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, αν και προηγήθηκε στη Νεάπολη, εν τέλει ηττήθηκε με 3-2 από τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία, στο παιχνίδι τους για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η τρίτη σερί ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (προηγήθηκαν αυτές από τον Ατρόμητο και τον Άρη) αφήνει τους «ασπρόμαυρους» 13 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό κι όπως γίνεται αντιληπτό μόνο με θαύμα θα θα μπορέσει να καλυφθεί αυτή η διαφορά.

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, 3-1 τον ΟΦΗ με δύο γκολ του Σισέ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σισέ, ο οποίος, αν και αμυντικός, πέτυχε δύο γκολ (!), ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα το Σάββατο από το Ηράκλειo, κάμπτοντας την αντίσταση του εξαιρετικά φορμαρισμένου ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με ανατροπή 3-1 των Κρητικών στο «Θ. Βαρδινογιάννης», αυξάνοντας στους εννέα βαθμούς τη διαφορά τους από την ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο σπουδαίο αθηναϊκό clasico.

Εκτός από τον Σισέ (24', 49') σκόραρε για τον Ολυμπιακό και ο Λόπες (60'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 16' με τον Διαμαντή.

Ανεβαίνει ο Άρης, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Με κεκτημένη ταχύτητα από το σπουδαίο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ και τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο Κύπελλο ο Άρης επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Super League.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το σημείωσε ο Μπρούνο Γκάμα στο 41ο λεπτό.



zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael