Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Κοζάνης για αναβολή των παιχνιδιών το Σαββατοκύριακο, λόγω αποχής των διαιτητών

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι αφού έλαβε υπόψη το έγγραφο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης με το οποίο δηλώνουν ότι θα απέχουν από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέχρι και τις 4 – 5/12/2021 αναβάλει όλα πρωταθλήματα της και το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής :

Α΄ Κατηγορία
12η αγωνιστική – Τετάρτη 08/12/2021
13η αγωνιστική – Σ/Κύριακο 11 & 12/12/2021

Β΄ Κατηγορία
10η αγωνιστική – Σ/Κύριακο 11 & 12/12/2021 


Ανακοίνωση Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης

Οι διαιτητές ποδοσφαίρου του Συνδέσμου - Επς Κοζάνης καταδικάζουμε τα γεγονότα που συνέβησαν τόσο εντός γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα της 27-11-2021 στο γήπεδο Λευκόβρυσης μεταξύ των ομάδων Αε Κοζανης - Εορδαικός, όσο και εκτός το βράδυ της ίδιας μέρας έξω από καφετέρια της Πτολεμαίδας.
Τέτοιες συμπεριφορές τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αποδεκτές από κανέναν που ασχολείται με τον αθλητισμό.
Έπειτα λοιπόν από την εξύβριση - απειλή που δέχθηκε το μέλος της Ένωσης μας εντός γηπέδου, αλλά ακόμα περισσότερο μετά τον ξυλοδαρμό του από τον ίδιο ποδοσφαιριστή (που τον είχε νωρίτερα απειλήσει ότι θα το κάνει) με ομόφωνη απόφαση του σώματος των διαιτητών και τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Δ Επς Κοζάνης, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και συμπαράστασης στο μέλος μας, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε σε αγώνες από σήμερα μέχρι και την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 4-5/12/2021.
Κατανοούμε ότι σίγουρα θα στεναχωρήσουμε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κοζάνης αν δεν υπάρξει αγωνιστική δράση αυτό το χρονικό διάστημα. Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι ο υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος κόσμος θα κατανοήσει την απόφασή μας με την οποία:
1. Στηρίζουμε το μέλος μας μετά την αναίτια επίθεση που δέχθηκε.
2. Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε μορφή βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα.
3. Δίνουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας πρώτα σε εμάς τους διαιτητές αλλά και σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και γενικά σε όλους όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να σκεφτούμε αν αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Με εκτίμηση
Οι διαιτητές ποδοσφαίρου
Συνδέσμου - ΕΠΣ Κοζάνης
 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael