Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τι δουλειά κάνεις; Παίζω βιντεοπαιχνίδια και βγάζω λεφτά στον ψηφιακό κόσμο

Συνήθως πίσω από μια οικονομική επιτυχία κρύβεται μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ιστορία, μια κερδοφόρα επενδυτική πορεία, μια συνεπής και συγκροτημένη αναζήτηση απόδοσης μέσω της ανάληψης αντίστοιχου ρίσκου, ή ένα πρωτότυπο γεγονός ή μια μαγική ιδέα. Σήμερα στην απάντηση για το πως κάποιος έγινε πλούσιος, υπάρχει και η απάντηση «παίζοντας βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο». Κι αυτή η απάντηση δεν έχει κανένα στοιχείο υπερβολής.

Η σημερινή αξία της παγκόσμιας ψηφιακής βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών ανέρχεται στα $336 δισ., στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα πνευματικά δικαιώματα, η αποτίμηση της τεχνογνωσίας, το software και το hardware. H αγορά βιντεοπαιχνιδιών έχει ξεπεράσει προ πολλού την αξία του χώρου τη τηλεόρασης της, θέασης on demand, του κινηματογράφου καθώς και του μουσικού στερεώματος.

Καθημερινά περισσότερα από 3 δισ. άτομα σε όλον τον κόσμο, παίζουν παιχνίδια μέσα σε αυτόν τον μαγικό ψηφιακό κόσμο των διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών, με σκοπό να αποκομίσουν κέρδη, μικρά ή μεγάλα.
 
Στον ακόλουθο πίνακα, βλέπουμε μια λίστα με τους 25 πιο επιτυχημένους παίκτες και τα κέρδη που αποκόμισαν μέσα στο 2021.
 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael