Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις σε Κοζάνη και Φλώρινα για ένταλμα σύλληψη και ναρκωτικά

Συνελήφθη 51χρονος αλλοδαπός στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (23-12-2021) το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, 51χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 7ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για κλοπή κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

O συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή κοκαΐνης και ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (23-12-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, μικτού βάρους -7- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (23-12-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, δύο (2) ημεδαποί, 26 και 19 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς στους ανωτέρω, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -10,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael