Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός -Ήττα για ΠΑΟΚ -Εντός έδρας διασυρμός για τον Άρη! (βίντεο)

Στα «ερυθρόλευκα» βάφτηκε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα το βράδυ της Κυριακής από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-2 σκορ της «Ένωσης», για την 10η αγωνιστική της Super League.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Μαρτίνς αύξησε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της με τον «δικέφαλο» (και στους επτά με τον ΠΑΟΚ που έχασε 2-0 στο Περιστέρι) βάζοντας έτσι πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (34', 70'), ενώ ο Αγκιμπού (2') είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που είχαν δοκάρι με τον Μαντί Καμαρά (72').

Για την «Ένωση», που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο πρώτο μέρος, σκόραρε δύο φορές (15', 79') ο Αραούχο.

 

Με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ευθύμη Κουλούρη, ο Ατρόμητος «έσπασε το ρόδι» στη Super League και μετά από 3 ισοπαλίες και 6 ήττες πανηγύρισε την πρώτη εφετινή του νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα κι έμεινε στο -7 από την κορυφή.

Σε έναν ιστορικό διασυρμό υποχρέωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Άρη, καθώς πέρασε το εκκωφαντικό 5-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 10η αγωνιστική της Super League.

Δικαιολογώντας στο έπακρο το προσωνύμιό του, ο «Άγιαξ» της Ηπείρου έκανε «πάρτι» στο «άντρο» των «κιτρινόμαυρων» και πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες στην ιστορία του, χάρη στα γκολ των Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ (5'), Νικολάε Μιλιντσεάνου (35'), Χουάν Χοσέ Περέα (54'), Ροντρίγκο Εραμούσπε (71'πεν.) και Αχμάντ Μέντες Μορέιρα (85').

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael