Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σκληρή ανακοίνωση του Μακεδονικού Σιάτιστας κατά ΕΠΣ Κοζάνης, διαιτησίας και του αρχηγού του ΠΑΟ Κοίλων!

Σήμερα στο ΔΑΚ Σιάτιστας γίναμε μάρτυρες μιας απροκάλυπτης σφαγής.

Ο υπεύθυνος για τα θλιβερά επεισόδια της προηγούμενης Κυριακή, ρέφερι,μεταξύ ΠΑΟ Κοίλων και Τιτάνα Σερβίων ήρθε ως καμικάζι και με τις αποφάσεις του κόντεψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

Δεν άφησε σε καμία περίπτωση την ομάδα μας να παίξει ποδόσφαιρο, μοιράζοντας κάρτες, αναίτια, από την αρχή. Τα σφυρίγματα του αλλά και οι υποδείξεις των εποπτών ,ήταν όλως περιέργως ανάποδες εις βάρος μας. ΠΑΡΑΞΕΝΟ???

Αλήθεια κύριοι της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και της επιτροπής διορισμού των διαιτητών, από ποτέ ορίζεται διαιτητής να σφυρίξει την ίδια ομάδα ( ΠΑΟΚ Κοίλων ) για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές και μάλιστα όταν την προηγούμενη έγιναν τα όσα έγιναν στα Κοίλα?

Ποιος νοσηρός νους τον όρισε?
Αλήθεια ΚΑΝΕΙΣ σας δεν γνωρίζει ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος?

Κάνεις σας δεν διέκρινε την αλλάζωνία και τον ετσιθελισμό του? Την ανεπάρκεια του διαιτητικά και πειθαρχικά? ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ? 

Όχι κύριοι.Δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ εύνοια από ΚΑΝΕΝΑΝ σας. Ίση μεταχείριση ζητήσαμε. Αφήστε μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παίξουμε και εμείς.Φτανει πια ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
με τους ...παράξενους.

Υποσχεθήκατε ,σαν νέα διοίκηση ισονομία.( έτσι λέγατε πριν τις πρόσφατες εκλογές). ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

ΤΡΑΒΗΞΤΕ  το αυτί ορισμένων κυρίων που βλέπουν ...μονοπατα και για εξηλεωση δίνουν ...πέναλτυ στο 90'. Είστε υπεύθυνοι για όσα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή στα Κοίλα και παρά λίγο να επαναληφθούν σήμερα. Ζητήσετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την ομάδα μας, και πείτε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δεν αφήσαμε να εκτραχυνθουν τα πράγματα, γιατί σε γήπεδο χωρίς την ασφάλεια του ΔΑΚ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ το παιχνίδι ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ...

Με την ευκαιρία να συγχαρούμε τον ΠΑΟ Κοίλων για την νίκη του.

Να  στείλουμε τους "χαιρετισμούς" μας στον Νο 10 της ομάδας (Κεϊσογλου) και πρώην παίχτη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ και να του πούμε ότι είναι πολύ "μικρός". Μικροί είναι και ο πρώτος επόπτης και ο παρατηρητής του αγώνα που κανείς τους ΔΕΝ ΕΙΔΕ τις χειρονομίες του εν λόγω παίχτη που έγιναν ακριβώς.


 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael