Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κύπελλo Ελλάδας: Αποκλεισμός για την Κοζάνη στα πέναλτι!

Κοζάνη - Αγ.Νικόλαος Κρήτης 1-1(κ.α. και παράταση), και 5-6 πέναλτι

Με ήρωα των τερματοφύλακα Benco που απέκρουσε 2 πέναλτι η ομάδα του Αγίου Νικολάου απέκλεισε με 5-4 στα πέναλτι (κ.α. και παράταση 1-1) την Κοζάνη.
Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τον επόπτη Σάββα που στην διαδικασία των πέναλτι υπέδειξε στον διαιτητή επανάληψη στο 2ο πέναλτι του Αγίου Νικολάου και το οποίο απέκρουσε ο Κυριακίδης.
«Μοιραίοι για την Κοζάνη οι Μπίντσης και Κατσουλίδης ενώ για τον Άγιο Νικόλαο πέναλτι έχασε ο Κατσαρός.
Η Κοζάνη ήταν καλή για 35 λεπτά ενώ στην συνέχεια δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία και στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση. Πλέον η Κοζάνη επικεντρώνεται στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου και η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 8/10.

Άξιο αναφοράς η παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων στο γήπεδο που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, θυμίζοντας άλλες εποχές και δείγμα ότι η Κοζάνη αλλάζει για τα καλά σελίδα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν σαφώς καλύτερη και με την “αύρα” του κόσμου προηγήθηκε και είχε τον έλεγχο αλλά μια αδράνεια λίγο πριν το ημίχρονο της στοίχισε. Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο οι φιλοξενούμενοι εξουδετέρωσαν τα ατού της Κοζάνης και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στην παράταση η Κοζάνη έμεινε με 10 στο 105 λόγω αποβολής του Μπακάλη με 2η κίτρινη με τους φιλοξενούμενους να χάνουν 2 σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ αλλά ο Κυριακίδης δήλωσε παρών.

Φάσεις-γκολ
Στο 2ο ο Νάνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Benco στο τετ-α-τετ. Στο 22ο ο Καραγιάννης εκτέλεσε φάουλ σουτ του Baro απέκρουσε ο Benco αλλά στη συνέχεια ο Ρογγότης έκανε το ⚽1-0 με σουτ από κοντά μέσα σε αποθέωση από τους 1000 περίπου φιλάθλους που είναι στο γήπεδο.
Δύο λεπτά μετά σουτ του Καραγιάννη πέρασε άουτ. Στο 32ο ο Πυθαρούλης έκοψε τη τελευταία στιγμή τον Νάνο που ήταν έτοιμος να σουτάρει μέσα από τη περιοχή. Στο 35ο ο Μαρκάκης βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση κόπηκε από τους αμυντικούς με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση.
Στο ⚽43ο ο Άγιος Νικόλαος θα καταφέρει να ισοφαρίσει. Στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση του λοιπόν ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε με σουτ του Πυθαρούλη και με την άμυνα της Κοζάνης να μην μπορεί να απομακρύνει την μπάλα.
Στο 58ο διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη όταν ο Benco λέει όχι σε διαδοχικά σουτ Baro και Καραγιάννη και 2 λεπτά μετά σουτ Κωστούλα από καλή θέση ο Benco θα πει και πάλι όχι.
Στο 93ο τεράστια ευκαιρία για τον Άγιο Νικόλαο όταν ο Κυριακίδης είπε “όχι” στο τετ-α-τετ του Τζιλάι. Στο 97ο σουτ Τσώτσου από καλή θέση άουτ.
Στο 115ο σπουδαία απόκρουση Κυριακίδη σε κοντινό σουτ του Α.Πάγια. Τέλος εκτέλεση φάουλ Καραγιάννη στο 120 απέκρουσε ο Benco.

Η διαδικασία των πέναλτι: Τσανάι 0-1 Ρογγότης 1-1 Πυθαρούλης 1-2 (αρχικά απέκρουσε ο Κυριακίδης αλλά ο επόπτης υπέδειξε επανάληψη) Καραγιάννης 2-2 Πλούτσης 2-3 Baro 3-3 Κατσαρός απέκρουσε ο Κυριακίδης Μπίντσης απέκρουσε ο Benco Α. 3-4 Ιορδανίδης 4-4 Δολαψάκης 4-5 Κατσουλίδης απέκρουσε ο Benco.


Διαιτητής: Τακίδης (Σ.Δ. Κιλκίς) Βοηθοί: Σάββας (Σ.Δ.Σερρών)- Μάνασης ((Σ.Δ. Τρικάλων).
📌Αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη ο Μπακάλης στο 105ο και ο Φουκαράκης στο 120ο.
📌Κίτρινες είδαν οι Νάνος, Μαυρής, Τσανάι, Τζιλάι, Κατσαρός.

Φ.Σ. Κοζάνη: Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης, Σερσέμης, Ρογγότης, Baro, Καραγιάννης, Κωστούλας (86o Μπίντσης), Ιορδανίδης, Νάνος (66ο Τσώτσος).
Άγιος Νικόλαος:Benco, Δολαψάνης, Πλούσης, Μηνάς (94ο Α.Μηνάς), Πιθαρούλης, Μαυρής, Μαρκάκης (115ο Κατσαρός), Πάγια Μ. (75ο Marcon), Νοκάι (69ο Τζιλάι), Τσανάι, Φουκαράκης.

Ρεπορτάζ αγώνα Theofilos Hliadhs e-ptolemeos.gr

Φωτογραφίες Αθλητική Ανασκόπηση ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ



Αθλητική Ανασκόπηση


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael