Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ της Τετάρτης!

Ασύλληπτα ύψη βροχής στο Πήλιο
Νέα σοβαρή επιδείνωση από αργά το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης πρώτα στα δυτικά και την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με το κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα να έχει τον...καιρό του!

Ασύλληπτα ύψη βροχής σημειώθηκαν Τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή του Πηλίου, στα ανατολικά νοτιοανατολικά τμήματα της Μαγνησίας, με το βροχόμετρο του μετεωρολογικού σταθμού του αστεροσκοπείου Αθηνών να καταγράφει μέχρι στιγμής σχεδόν  730 λίτρα το τετραγωνικό μέτρο,  περίπου δηλαδή όσο βρέχει στην Αθήνα δύο χειμώνες μαζί ενώ έπεται και συνέχεια έως και το ξημέρωμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου!  

Νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού με δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου πρώτα στα δυτικά και κυρίως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας και με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει εντυπωσιακές διαφορές (φθινοπωρο-χείμωνο στα βόρεια ακόμα και με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε αρκετά βουνά της βόρειας Ελλάδας και φθινοπωρο-καλόκαιρο στα νοτια όπου στην βόρεια Κρήτη τα θερμόμετρα θα συνεχίσουν το έντονο φλέρτ με σχετικά υψηλές βαθμίδες της κλίμακας Κελσίου για την εποχή...! αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στο facebook)

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael