Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κέρδισαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ & Ολυμπιακός -Νέα ήττα του Παναθηναϊκού! (βίντεο)

Χάρη σε γκολ του Καμαρά ο Άρης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Super League.

O διεθνής Μαυριτανός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 10ο λεπτό, με το γκολ του να αποδεικνύεται αρκετό για τους γηπεδούχους, ώστε να φτάσουν στην επικράτηση.

Στον αντίποδα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για το «τριφύλλι», μετά από αυτήν που γνώρισε στα Γιάννενα.

Μετά το Γιβραλτάρ και την Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ σημείωσε τρίτο σερί «διπλό» μέσα σε έξι ημέρες, επικρατώντας δύσκολα του πολύ καλού Παναιτωλικού με 2-1 στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους περσινούς Κυπελλούχους Ελλάδας, οι οποίοι είχαν ισοφαριστεί από το τέρμα του Ντίας.

 

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τικίνιο, ο Oλυμπιακός πέτυχε την Τετάρτη τη δεύτερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας άνετα με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη, για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών βρήκε δύο φορές δίχτυα (47', 72') ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των πρωταθλητών, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Μασούρα, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 8'.

Στο 79΄ ο Ντάουντα μείωσε για την ελαφρά ταξιαρχία, ενώ ο Βρουσάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87΄.

Τη δεύτερη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ πέτυχε την Τετάρτη η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Super League. 

Στο 67ο λεπτό ο Αραούχο έλυσε τον... γόρδιο δεσμό για την «Ένωση», χαρίζοντας στην ομάδα του Μιλόγεβιτς το πολύτιμο «τρίποντο».

zougla.gr



 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael