Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Η μία εκ των ατόμων λειτουργούσε ως προπομπός στην μεταφορά οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ ο δεύτερος μετέφερε παράνομα με έτερο Ι.Χ.Ε όχημα τον αλλοδαπό

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αυτοκίνητα και -3- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν σήμερα (23-09-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δύο (2) άτομα, μία 34χρονη ημεδαπή και ένας 37χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, διότι η 34χρονη ημεδαπή, οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος αλλοδαπός και μετέφερε παράνομα, προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίο είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

· δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,

· τρία (3) κινητά τηλέφωνα και

· τρεις (3) κάρτες sim.

Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ για παράβαση των προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοΐού covid-19.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael