Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Άρση του φαινομενου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην περιφέρεια του Δήμου μας


Από το Δήμο Βοΐου και την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι ο δήμος μας θα προχωρήσει εντός τον επόμενων ημερών στην άρση του φαινομενου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην περιφέρεια του Δήμου μας.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγράφει δεκάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα σε ολόκληρο το Δήμο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την απομάκρυνση τους.

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που θα απομακρυνθούν πρόκειται να παραδοθούν σε εγκεκριμένο κέντρο ανακύκλωσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής(Ο.Τ.Κ.Ζ).

Στόχος της Δημοτικής Αρχής με τη διαδικασία αυτή είναι η πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων από τα οχήματα και βέβαια η ανακύκλωση και περαιτέρω αξιοποίηση των Ο.Τ.Κ.Ζ.

Απώτερος σκοπός είναι η ασφάλεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης στο Δήμο και εν γένει η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμμή του δημότη τηλ:15801 ή στην υπηρεσία της δημοτικής αστυνομίας στα τηλ.2465350190-6955954030.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael