Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ -Κέρδισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (βίντεο)

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «πράσινοι», μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, συνέτριψαν την Κυριακή στη Λεωφόρο με 5-1 τον Βόλο, που προερχόταν από τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, δείχνοντας να «ξυπνούν» αγωνιστικά, μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησαν το καλύτερο εφετινό τους ημίχρονο, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο κι έφτασαν στην εμφατική νίκη τους με γκολ των Καρλίτος (3’ και 69’, κορυφαίος του γηπέδου), Ιωαννίδη (4’), Χατζηγιοβάνη (33’) και Βιτάλ (45’+1’ πέν.).

Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 58’ ο Γκιουλέν.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής με 2-0 σκορ στο ντέρμπι των «δικεφάλων» με αντίπαλο την ΑΕΚ, που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ στο 42’ και κερδίζοντας το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς στο 79', έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση της ομάδας του Λουτσέσκου επί των «κιτρινόμαυρων».

Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ έφτασε τους εννέα βαθμούς και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό.

Παράλληλα ξεπέρασε στη βαθμολογία την «Ένωση», η οποία, μετά την πρώτη της ήττα στην εφετινή Super League, έμεινε στους επτά πόντους.

Έφυγε… ατσαλάκωτος από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Αστέρα

Χάρη στα δύο γκολ του από το πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από την Τρίπολη, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τα τέρματα των «ερυθρόλευκων», που έφτασαν τους 10 βαθμούς και ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα, σημείωσαν οι Τικίνιο (7΄) και Αγκιμπού Καμαρά (23΄).

Αντίθετα ο Αστέρας παρέμεινε στους δύο βαθμούς μετά από 4 αγώνες, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ στο νέο πρωτάθλημα.


 

zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael