Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μάθημα ανθρωπισμού από τον διάσημο σεφ Κουλούσια - Ετοιμάζει συνταγές με το σύστημα «Βraille»

Ο ανήσυχος σεφ με καταγωγή από τη Νεάπολη Βοΐου κάνει μια ακόμη καινοτομία που όμοια της δεν έχει γίνει. Ξεκινά να εκδίδει συνταγές μαγειρικής με το σύστημα γραφής Braille
O γνωστός σεφ Νίκος Κολούσιας, έχει ένα βιογραφικό που πολλοί που θα ζήλευαν. Επιτυχίες, γαστρονομικές καινοτομίες, πάντρεμα παράδοξων υλικών, ζήλο και μεράκι, που πηγάζει από την τεράστια αγάπη που έχει για την μαγειρική.

Ο ανήσυχος σεφ κάνει μια ακόμη καινοτομία που όμοια της δεν έχει γίνει. Ξεκινά να εκδίδει συνταγές μαγειρικής με το σύστημα γραφής Braille (σύστημα γραφής και ανάγνωσης για τυφλούς). Ο διάσημος μάγειρας δίνει, με αυτό τον τρόπο μήνυμα ευαισθητοποίησης και αφύπνισης για τους συνανθρώπους μας. Και είναι σημαντικό ότι άνθρωποι με προβλήματα όρασης, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν να φτιάξουν τις εμπνευσμένες συνταγές, που καλύπτουν από τον πιο αρχάριο μαγειρα, μέχρι όποιον θέλει να φτιάξει ένα γκουρμέ πιάτο.

Ο διάσημος σεφ, στα 39 του χρόνια, έχει ήδη μια μεγάλη εμπειρία στον κόσμο της γαστρονομίας, ενώ έχουν «φάει από τα χέρια του», πέρα από τη βασιλική οικογένεια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο. Ο ίδιος, μεταλαμπαδεύει το ταλέντο του σε διάφορα event που πραγματοποιεί ανά τον κόσμο, με μόνιμη  βάση του τη Λέρο γιατί, όπως ο ίδιος δηλώνει, «θέλω πράγματα που δεν έχω μπροστά στα πόδια μου, να τα βρω και να τα φέρω στα πόδια μου» και γιατί οι προκλήσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής, όταν κανείς βγαίνει από την «ζώνη άνεσης».

 

newscenter.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael