Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

26 Αυγούστου: Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού»


Σήμερα η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς που θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως και πραγματοποιήθηκε με την έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τη στήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Άρης Σερβετάλης, ενώ το καστ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης. Από τη διανομή δε λείπουν τα διεθνή ονόματα με εκείνα του Ρώσου Αλεξάντερ Πέτροφ και του οσκαρικά υποψήφιου Μίκι Ρουρκ να ξεχωρίζουν.

Ο Άγιος Νεκάριος, κατά κόσμον Αναστάσιος Κεφαλάς, υπήρξε μια από τις δημοφιλέστερες μορφές της Ορθόδοξης Εκκλησίας στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα. Εξαιρετικά λαοφιλής και ταυτόχρονα χαρακτηριστικά ταπεινός, αντιμετώπισε στη ζωή του πολλούς και διαφορετικούς αντιπάλους. Πρώτα εκείνους που τον εκδίωξαν από την Αλεξάνδρεια, ύστερα όσους τον συκοφάντησαν όσο ήταν διευθυντής της Ριζαρείου Σχολής και, παράλληλα, ένα πολύκροτο σκάνδαλο στο μοναστήρι του στην Αίγινα.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την ταινία...

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael