Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πλέι οφ Europa League - Conference League:: Προκρίθηκαν στους ομίλους, Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League παρά την ισοπαλία του με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα με 2-2.

Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, οι Πειραιώτες είχαν ουσιαστικά προκριθεί, ωστόσο, θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα μια σήμερα, αλλά κάποια λάθη δεν τους το επέτρεψαν. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Ελ Αραμπί, για να ισοφαρίσει στο 42' ο Χέντι. Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 54' με το παρθενικό γκολ του Ονιεκούρυο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά την απάντηση στο 62' με τον Γκριν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σλόβαν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 26' και την αποβολή του Ντε Μάρκο.


Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League καθώς επικράτησε 2-0 της Ριέκα στην Κροατία.

Μετά το 1-1 της Τούμπας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη εκτός έδρας και εξασφάλισε την πρόκριση για τους ομίλους της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και στο 11' πήρε το προβάδισμα με ωραίο γκολ του Ελ Καντουρί, ενώ είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους. Η υπόθεση της πρόκρισης τελείωσε στο 80' με μια σουτάρα του Μουργκ.


iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael