Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πλέι οφ Conference League - Europa League: Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ - «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι σε Νέφτσι Μπακού και Λουντογκόρετς, προηγήθηκε στο 37' με πολύ όμορφο γκολ του Μαντί Καμαρά, ενώ διεύρυνε το προβάδισμά του στο 52' με τον Παπέ Σισέ. Στο 68' η νίκη του Ολυμπιακού πήρε διαστάσεις θριάμβου με το αυτογκόλ Μποζίκοφ.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε σε... τοίχο απέναντι στην Ριέκα και με μπόλικη δόση τύχης πήρε ισοπαλία 1-1 στις καθυστερήσεις μέσα στην Τούμπα, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Conference League.

Με αυτογκόλ του Γκάλεσιτς στις καθυστερήσεις (94'), ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Ριέκα εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Conference League και πλέον θα πάει στην Κροατία θέλοντας απλά τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει την πρόκριση στη φάση των ομίλων.  Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γκάλεσιτς και στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ριέκα είχε ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Μπίσεσβαρ έχασε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, οι παίκτες της Ριέκα πήραν τη μπάλα με τον Λεπινίτσα να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και να νικά τον Πασχαλάκη. 



Πηγή:iefimerida.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael