Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απόδραση στο Αγκίστρι και στα κρυστάλλινα νερά του

Ενδείκνυται για κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα, καθώς μπορείς να φτάσεις εύκολα και γρήγορα και να απολαύσεις μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά υπό τη σκιά των καταπράσινων δέντρων.

Ο λόγος για το Αγκίστρι, το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποτελεί αγαπημένο προορισμό του Σαββατοκύριακου για τους κατοίκους των Αθηνών. Εκτός από το γενικό φυσικό περιβάλλον, αυτό που σίγουρα ξεχωρίζουμε είναι κάποιες από τις παραλίες του νησιού. Και το Αγκίστρι δεν πάει πίσω όσον αφορά την καθαρότητα των νερών και της αμμουδιάς. Αυτή που έχουμε ξεχωρίσει για να σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι η παραλία Απόνησος. Κρυστάλλινα νερά και καταπράσινο σκηνικό που δεν το ξεχνάς εύκολα. Και σίγουρα είναι λόγος για να επιστρέφεις στο νησί.

 Διάφανα νερά και καταπράσινο περιβάλλον

Η παραλία Απόνησος είναι στην πραγματικότητα περίπου μια ώρα μακριά από την Αθήνα, στο Αγκίστρι. Την παρομοιάζουν με Καραϊβική και όχι άδικα. Διαθέτει γαλαζοπράσινο χρώμα στα νερά της, πράσινα φουντωτά δέντρα και μια ηρεμία που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι πολύ μακριά από την Αθήνα. Αυτό που κάνει την παραλία Απόνησο ξεχωριστή είναι επίσης ότι ουσιαστικά ότι αποτελεί το σημείο που ενώνεται το Αγκίστρι με ένα άλλο μικρό ιδιωτικό νησί, τονίζεται στο Exploring Greece TV.

Μην φανταστείς ότι θα συναντήσεις κάποια μεγάλη παραλία αφού μιλάμε για μια αμμουδιά περίπου 150 μέτρων σε μήκος και μέσου πλάτους 5 μέτρων. Η ακτή της, ουσιαστικά καταλαμβάνεται από επίπεδα βράχια. Αν βρεθείς εκεί σίγουρα θα θες να μείνεις ως το βράδυ για να απολαύσεις τα μαγικά γαλαζοπράσινα νερά της ενώ συχνά νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μία φυσική πισίνα. Τα ρηχά νερά της είναι ιδανικά για όλους και σε συνεπαίρνουν. Πάρε μαζί σου τον απαραίτητο εξοπλισμό και ετοιμάσου να γνωρίσεις το νέο αγαπημένο σου στέκι. Το Αγκίστρι σίγουρα μπορεί να υπερηφανεύεται γι’ αυτή την παραλία του.

Σούπερ απόδραση μια... ανάσα από την Αθήνα

Το Αγκίστρι είναι η εκδρομή που θα κανονίσεις ακόμη και τελευταία στιγμή και είναι λογικό. Αποτελεί το αυθεντικό και όμορφο νησί δίπλα στην Αθήνα για όλο το καλοκαίρι αλλά και τις αρχές του φθινοπώρου. Εκτός από την παραλία Απόνησος, μια ακόμη αγαπημένη μας είναι και η Δραγονέρα φυσικά. Ένας ακόμη μικρός παράδεισος που ανήκει στην Αττική. Και φυσικά μπορείς να την βρεις σε μικρή απόσταση και με μικρό κόστος.

Το καλό με το ταξίδι για Σαββατοκύριακο στο Αγκίστρι είναι ότι μπορείς να το αποφασίσεις και την ύστατη ώρα για να πας, ωστόσο πολύ ωραία περνάς και όταν το προγραμματίζεις για να μείνεις και να ξεκουραστείς παραπάνω.

news.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael