Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήγε στα ΚΕΠ να ρωτήσει για τη σύνταξη και τον ενημέρωσαν ότι είναι... νεκρός

Μία ακόμη καταγγελία για περίπτωση "γραφειοκρατικής τρέλας" με θύμα έναν ηλικιωμένο, ο οποίος υποστηρίζει ότι περιμένει από το 2016 να λάβει σύνταξη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 
Ο άνδρας από την Γέργερη του δήμου Γόρτυνας, επικοινώνησε με το Ράδιο Κρήτη και αποκάλυψε τη δική του πικρή εμπειρία. Όπως καταγγέλλει, κατέθεσε τα χαρτιά του για να βγει στη σύνταξη, τον Απρίλιο του 2016 και ακόμη περιμένει, χωρίς να έχει λάβει ούτε την προσωρινή σύνταξη, σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti.gr. Ο ίδιος περιέγραψε, μάλιστα, πως σε πρόσφατη επίσκεψή του σε ΚΕΠ, προκειμένου να μάθει τι γίνεται με τη σύνταξή του, τον ενημέρωσαν ότι το σύστημα τον έχει καταγράψει ως... νεκρό. 

Ο ηλικιωμένος, που δούλεψε σκληρά όλη του τη ζωή ως οικοδόμος και κηπουρός, όταν ρωτήθηκε πώς τα βγάζει πέρα, πέντε χρόνια τώρα, απάντησε με τρεμάμενη φωνή: "Έχω έναν μικρό κήπο και λίγες κότες. Βοηθούν και τα παιδιά μου. Όμως κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί σαν εμένα. Πως ζούνε αυτοί οι άνθρωποι; Τους σκέφτεται κανείς;" 

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στον ηλικιωμένο, τονίζοντας ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να "απαγκιστρωθεί" από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να πάρει επιτέλους τη σύνταξή του.


Πηγή: ekriti.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael