Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εικόνες αποκάλυψης στην Ιταλία: Οι τρομερές πλημμύρες καταστρέφουν ότι βρίσκουν στο πέρασμα τους! (βίντεο)


Οι πόλεις γύρω από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας επλήγησαν από κατολισθήσεις λάσπης και πλημμύρες την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021. 

 Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι ή τραυματισμοί. Στο Brienno, στη δυτική ακτή της λίμνης και στην πόλη που έχει πληγεί περισσότερο, 50 κάτοικοι μπλοκαρίστηκαν στο σπίτι τους όταν η κατολίσθηση προκάλεσε διαρροή αερίου. 

 

Πιο νότια στο Cernobbio, οι πυροσβέστες εκκένωσαν μια συγκυριαρχία που απειλείται με πλημμύρες. «Αντιμετωπίζουμε στην Ιταλία τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, με τάση τροπικοποίησης και πολλαπλασιασμό ακραίων γεγονότων», δήλωσε ο Coldiretti, επικαλούμενος συχνότερες, ξαφνικές και βίαιες καταιγίδες, σύντομες και έντονες βροχοπτώσεις και γρήγορες αλλαγές από τον ηλιόλουστο ουρανό σε καταιγίδες. Η Coldiretti υπολόγισε ζημίες 14 δισεκατομμυρίων ευρώ την τελευταία δεκαετία στη γεωργική παραγωγή, κτίρια και υποδομές λόγω γεγονότων που προκλήθηκαν από την κλιματική αλλαγή, όπως πλημμύρες και κατολισθήσεις. 

Οι καταιγίδες στη λίμνη Κόμο έρχονται μια μέρα μετά από χαλάζι (26-7-21), το μέγεθος των μπάλες του τένις κατέστρεψε σχεδόν 100 αυτοκίνητα και σταμάτησε την κυκλοφορία σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στην Μπολόνια, στη βόρεια Ιταλία.


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael