Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

O 14χρονος Τσιτσιπάς αποθεώνει τον Φέντερερ! (βίντεο)

=

Τι έλεγε το 2013 ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ και το μέλλον του στο τένις

Ησελίδα Love Tennis έφερε στη δημοσιότητα ένα σπάνιο βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά από το 2013, όπου ο τότε 14χρονος αποθεώνει τον Ρότζερ Φέντερερ και μιλά για το μέλλον του στο τένις. Το σημερινό Νο4 της Παγκόσμιας Κατάταξης έπαιζε τότε σε ένα Masters για παιδιά κάτω των 16 ετών και είχε ήδη εντυπωσιάσει με το τένις που έπαιζε και οι διοργανωτές πήραν μια προφητική συνέντευξη. 

Όταν ο νεαρός Τσιτσιπάς ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον αγαπημένο του παίκτη στο τουρ απάντησε «Ρότζερ Φέντερερ, γιατί μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του, το μπάκχαντ του και το πόσο ήρεμος είναι μέσα στο γήπεδο». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι του αρέσει το all around παιχνίδι, κάτι που σήμερα φαίνεται και στο κορτ, αφού δεν υπάρχει τομέας που να υστερεί σημαντικά.

Τέλος, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον 14χρονο Στέφανο Τσιτσιπά για το μέλλον του στο τένις αυτός απάντησε ότι θα παλέψει για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και από εκεί και πέρα θα δείξει το ίδιο το μέλλον. 

Η ιστορία και η συνεχής προσπάθεια του κορυφαίου πλέον έλληνα τενίστα όλων των εποχών, τον δικαίωσαν και λίγες μέρες μετά τον τελικό του Ρολάν Γκαρός ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση, που είναι το Γουίμπλεντον που θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου. 


Love Tennis / Facebook

Πηγή



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael