Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση στον Σύλλογο Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας στη απεργία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Δ.Α.Σ.(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)

ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνάδερφοι -ισσες,

Στις 10 και 16 Ιούνη δώσαμε τη μάχη με τη συμμετοχή μας στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο για την κατάργηση του 8ώρου.

Δώσαμε τη μάχη για την κατοχύρωση της ελεύθερης και ανεμπόδιστης δράσης των συνδικάτων και των συνδικαλιστών, κόντρα στην κρατική εργοδοτική παρέμβαση και καταστολή.

Να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα! Σε όλη την Ελλάδα ακούστηκε με μια φωνή: Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!

Δεν θα αφήσουμε να περάσει η πρόκληση που δεχτήκαμε με την αυταρχική συμπεριφορά και την προσπάθεια εκφοβισμού συναδέρφων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βοΐου από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Με σκοπό να μην συμμετέχουμε στην απεργία, προσπάθησε να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό για την μεταφορά φαγητού στους παιδικούς σταθμούς καταπατώντας κανονισμούς και υγειονομικούς όρους (τρόπος, μέσα μεταφοράς, απόσταση), θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, έτσι ώστε την ημέρα της απεργίας να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, παρά τη συμμέτοχη των εργαζόμενων στην απεργία, χρησιμοποιώντας εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων.

Δηλώνουμε πως:

· Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας στη απεργία. Ούτε την προσπάθεια οργάνωσής μας στα συνδικάτα.

· Παλεύουμε για σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς με μείωση του εργάσιμου χρόνου.

· Να σταματήσει η υποστελέχωση των υπηρεσιών με μαζικές προσλήψεις.

· Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους μονιμοποίηση των συμβασιούχων


Σιάτιστα 18.06.2021

Την ανακοίνωση

συνυπογράφει

ο συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωσηhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια