Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Ανοίξτε τα παράθυρα όταν βρέχει

Συνήθως, έχουμε τη συνήθεια να κλείνουμε παράθυρα όταν βρέχει, είναι λάθος που πολλοί από εμάς κάνουν. Αν βρέχει σε μια εποχή που δεν έχει κρύο, μπορούμε να ανοίξουμε παράθυρα για τουλάχιστον λίγα λεπτά

Η βροχή φέρνει αποτέλεσμα οξυγονώσεως  και επομένως εξαγνισμού του αέρα του σπιτιού μας, αυτή η ′′ μυρωδιά βροχής ′′ πρέπει να την αφήσουμε να μπει στο σπίτι μας. Όταν βρέχει μυρίζει όζον και αυτά τα σωματίδια καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού μας. 

Όλοι το μυρίσαμε. Λίγη ώρα πριν ξεσπάσει καταιγίδα το νιώθουμε. Είναι μια πολύ χαρακτηριστική μεταλλική μυρωδιά. Και μετά το λέμε χωρίς αμφιβολία: ′′ Θα βρέξει ". 

Η μυρωδιά τόσο ιδιαίτερη πριν από μια καταιγίδα έρχεται από το όζον  Αυτό το μόριο είναι πάντα παρόν στην ατμόσφαιρα, αλλά η συγκέντρωσή του σε χαμηλές περιοχές αυξάνεται στις βροχερές  ημέρες. Συμβαίνει επειδή η αστραπή ευνοεί τον σχηματισμό τους. 

Βροχή , καθαριστικό στοιχείο νερού, που καθαρίζει, παρασύρει όλα τα άσχημα...

Όταν βρέχει να ανοίγετε τα παράθυρα,  αφήστε το καθαρό  οξυγόνο να μπει  Φύση & Κόσμοςhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael