Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Διαμαρτυρία εμπόρων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη για την παράταση του lockdown (βίντεο)


Απογοήτευση και ανησυχία εκφράζει ο εμπορικός κόσμος στους νομούς Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει το λιανεμπόριο καθώς το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο που εμφανίζουν δεν επιτρέπει καμία χαλάρωση.

Στη Θεσσαλονίκη οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Πολίχνη πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ συνεδριάζουν εκτάκτως τα Δημοτικά Συμβούλια Θεσσαλονίκης και Κορδελιού – Ευόσμου. Επίσης κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στο ΣτΕ κατά της ΚΥΑ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Στην Πάτρα άνοιξαν τα καταστήματα χωρίς όμως να εξυπηρετούν πελάτες, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, προκειμένου να λάβει αποφάσεις, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, για καταβολή αυξημένης αποζημίωσης.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Σάκης Δραγατσίκας, επισημαίνει ότι πλέον οι καταστηματάρχες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης όχι μόνο των επιχειρήσεων αλλά και των οικογενειών τους και ζητά μια γενναία οικονομική ενίσχυση, ενώ χαρακτήρισε ανεπαρκή τα νέα μέτρα για τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

 
ertnews.grhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael