Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Η Παρί σόκαρε την Μπάγερν στο Μόναχο -Διπλό η Τσέλσι στο Πόρτο! (βίντεο)


Τεράστια νίκη πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Παριζιάνοι δημιούργησαν όλες κι όλες τέσσερις ευκαιρίες και σημείωσαν τρία γκολ για να πάρουν τη νίκη με 3-2, απέναντι σε μία ομάδα που «σφυροκοπούσε», αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ετσι η Παρί γίνεται το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά εν όψει της ρεβάνς στο Παρίσι, ελπίζοντας έτσι να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό της περσινής σεζόν.

Μόλις στο 3’ ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ (ευθύνη ο Νόιερ στο πρώτο τέρμα), ενώ ο Μαρκίνιος από κανονική θέση σόκαρε τους Βαυαρούς κάνοντας το 2-0 στο 28’. Ενας πρώην Παριζιάνος, ο Τσούμπο-Μότινγκ, μείωσε για την Μπάγερν στο 37’ και ο Μίλερ ισοφάρισε στο 60’ δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά η Παρί ήταν αυτή που πήρε τελικά τη νίκη χάρη σε ένα τέρμα του Εμπαπέ στο 68’ έπειτα από ατομική ενέργεια. Ο Γάλλος επιθετικός όπως και στην Βαρκελώνη, έτσι και στο Μόναχο αναδείχθηκε σε πρόσωπο της βραδιάς, με την Μπάγερν να έχει πλέον δύσκολο έργο στην ρεβάνς.


Με το… ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Τσέλσι μετά την νίκη της επί της Πόρτο.

Οι Λονδρέζοι πέρασαν σχετικά εύκολο βράδυ στην Σεβίλλη (σε ουδέτερο γήπεδο θα γίνουν και τα δύο παιχνίδια) και κέρδισαν με 2-0, σκορ που θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να ανατραπεί από τους Πορτογάλους στην ρεβάνς.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με την Τσέλσι να βρίσκει πάντως το γκολ στο 32’ με τον Μάουντ, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, σε φάση νοκ άουτ του Champions League (22 ετών). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς η Πόρτο δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά, με την Τσέλσι να «κλειδώνει» τη νίκη στο 85’ με τον Τσίλγουελ που δεν αστόχησε σε τετ α τετ με τον Μαρτσεσίν.



Πηγή: iefimerida.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael