Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Διπλό ο Ολυμπιακός, κέρδισε ο ΑΡΗΣ και ο Παναθηναϊκός! (βίντεο)


Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, συντρίβοντας την ΑΕΚ με 5-1 σκορ, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μαρτίνς, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών τους, διέσυραν την «Ένωση», ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους στην έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα οι Πειραιώτες μετά τον θρίαμβό τους στο ΟΑΚΑ, χρειάζονται ακόμα έξι βαθμούς για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ, μετά την αποψινή της συντριβή κατρακύλησε την πέμπτη θέση της κατάταξης, βλέποντας πλέον την πλάτη και του Παναθηναϊκού.


Κρατάει γερά τη δεύτερη θέση ο Άρης, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ανεβάζοντας στροφές στο β' ημίχρονο ο Άρης επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με την πρώτη νίκη του στα πλέι οφ της Super League, συνεχίζει να κρατά τη δεύτερη θέση.

Οι Σαντέ Σίλβα και Δημήτρης Μάνος, που είχαν περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, έκριναν με τα γκολ τους (69', 90+1') την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.


Θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό, 3-0 τον ΠΑΟΚ

Με θριαμβευτικό τρόπο έφτασε στην πρώτη του νίκη στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν την Κυριακή με το ευρύ 3-0 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» παρουσιάζοντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα, μετέτρεψε σε γκολ σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι και κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο, που το έφερε για πρώτη φορά εντός της πρώτης τετράδας και της «ζώνης» των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Τα τέρματα των «πράσινων» τα πέτυχαν οι Μακέντα (39'), Βιγιαφάνιες (79') και Αϊτόρ (85΄).





zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael