Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Στους «8» η Ντόρτμουντ και η Πόρτο! Το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

Η ισοπαλία 2-2 της Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη ήταν αρκετή για να στείλει τους Γερμανούς στα προημιτελικά του Champions League.

Μετά το υπέρ τους 3-2 στην Ισπανία, οι Βεστφαλοί κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα του Χάαλαντ (35’, 54’, ενώ του ακυρώθηκε και γκολ στο 48’), δείχνοντας πως τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση.

Η Σεβίλλη δεν το έβαλε κάτω και αφού αρχικά μείωσε σε 2-1 με τον Ελ Νεσιρί στο 69’ (με εύστοχο χτύπημα πέναλτι), κατάφερε να ισοφαρίσει με τον ίδιο παίκτη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Ισπανοί δεν είχαν ωστόσο άλλο χρόνο για να κυνηγήσουν ένα τρίτο γκολ και να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, με αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ να γίνεται η πρώτη ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση.

Ενας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, βοήθησε την Πόρτο να πάρει τεράστια πρόκριση τους «8» του Champions League.

Η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει με 2-1 και να στείλει το ματς στην παράταση (με το ίδιο σκορ κέρδισε το πρώτο ματς η Πόρτο), ωστόσο εκεί δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Πόρτο προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ολιβέιρα στο 14’ και πήγε με αυτό το 0-1 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η Πόρτο έκανε την ανατροπή με δύο τέρματα του Κιέζα: ένα στο 49’ και άλλο ένα στο 63’ και ενώ οι Πορτογάλοι είδαν τον Ταρεμί να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δύο λεπτών.

Κατάφεραν να αντέξουν ωστόσο και να οδηγήσουν το ματς στην παράταση. Εκεί ο Ολιβέιρα και πάλι «χτύπησε» στο 115’ κάνοντας το 2-2. Η Γιουβέντους ήθελε πλέον δύο τέρματα και βρήκε το πρώτο στο 117’ με τον Ραμπιό, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και έτσι βρέθηκε εκτός συνέχειας.


Στη Βουδαπέστη και η ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Λειψία

Απόψε (22:00) θα γίνουν οι αγώνες Λίβερπουλ-Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα. Σε ουδέτερο γήπεδο, στη Βουδαπέστη, θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Λειψία. Στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε στο ίδιο γήπεδο, η Λίβερπουλ επικράτησε με 0-2. Η πρόκριση φαίνεται ότι έχει κριθεί στο άλλο αυριανό ζευγάρι, μετά τη νίκη με 1-4 της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη.

 

iefimerida.gr

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael