Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κέρδισε το ντέρμπι ο ΠΑΟ -Νίκες για ΑΡΗ Ολυμπιακό... Ήττα σοκ για ΑΕΚ! (βίντεο)

Με γκολ απ’ τους δύο φορ του Μακέντα και Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League και μείωσε στο... δίποντο την απόστασή του απ’ την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των πλέι οφ. Μείωσε στο 84’ με τον Κρμέντσικ ο «δικέφαλος του Βορρά», όμως ο Παναθηναϊκός κράτησε ως το τέλος τη νίκη.

Εντυπωσιακός ο Βόλος, νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως και στον προημιτελικό κυπέλλου έτσι και σήμερα, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επικράτησε 1-0 με σκόρερ εκ νέου τον Δουβίκα με πέναλτι (45’+3) και κατέκτησε την 7η θέση στην κανονική σεζόν της Super League.

Η ΑΕΚ έπεσε στην τρίτη, έχασε όποιο πλεονέκτημα διέθετε εν όψει των play off, αλλά κυρίως πραγματοποίησε μία άκρως απογοητευτική εμφάνιση, ίσως τη χειρότερη για το 2021.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, στη Λάρισα, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του συνόλου του Πέδρου Μαρτίνς απέφεραν μια «επαγγελματική» νίκη με 3-1 απέναντι στην ΑΕΛ, που τερμάτισε στην τελευταία θέση κι έχει δύσκολο δρόμο για την παραμονή της στην κατηγορία, μέσω των πλέι άουτ.

Το γρήγορο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στάθηκε αρκετό ώστε να πάρει ο Άρης τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Βαρομετρικό... χαμηλό για τους Κρητικούς που δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι ούτε στην πρεμιέρα του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο τους.

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael