Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έμεινε όρθια η ψυχωμένη Εθνική απέναντι στην Ισπανία! (βίντεο)


Η Εθνική εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το "δώρο" της υπεροπτικής Ισπανίας και πήρε βαθμό στη Γρανάδα (1-1), κάνοντας ονειρεμένο ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Μπακασέτας με πέναλτι (57') ήταν ο σκόρερ.

Ονειρεμένο ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε η Εθνική ομάδα ανήμερα της εθνική μας εορτής. Ελάχιστοι θα περίμεναν ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην πανίσχυρη Ισπανία, αλλά τα κατάφερε. Το τελικό 1-1 δικαιώνει το αγωνιστικό πλάνο του Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος κατέβασε μια ομάδα που απειλήθηκε σε λίγες περιπτώσεις από μια αναιμική Ισπανία, η οποία πλήρωσε την υπεροψία της.

Ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 57' ήταν ο σκόρερ της γαλανόλευκης, ενώ οι γηπεδούχοι του Λουίς Ενρίκε είχαν προηγηθεί στο 33' με πολύ όμορφο γκολ του Μοράτα. Λίγα πράγματα έκαναν μπροστά οι διεθνείς μας, όμως στα μετόπισθεν παίρνουν πολύ καλό βαθμό, αφού δεν επέτρεψαν στους Ισπανούς να απειλήσουν σε πολλές περιπτώσεις τον Βλαχοδήμο. Πλέον, η Εθνική θέλει να εξαργυρώσει αυτό το αποτέλεσμα με νίκη επί της Γεωργίας στην Τούμπα (31/3).


Η βαθμολογία του Β’ ομίλου:
    Σουηδία 3 (1-0)
    Ελλάδα 1 (1-1)
    Ισπανία 1 (1-1)
    Κόσοβο 0 (0-0)
    Γεωργία 0 (0-1)

Η επόμενη αγωνιστική (28/03):
    Γεωργία – Ισπανία (19:00)
    Κόσοβο – Σουηδία (21:45)

Η μεθεπόμενη αγωνιστική (31/03):
    Ελλάδα – Γεωργία (21:45)
    Ισπανία – Κόσοβο (21:45)


sport24.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael