Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βγήκαν τα 50 εκ. για τους 332 Δήμους – Πόσα παίρνει ο Δήμος Βοΐου

Φρέσκο χρήμα στα ταμεία του Δήμου μας

87.400,00 στο ταμείο του Δήμου Βοΐου από την έκτακτη επιχορήγηση των Δήμων της Χώρας για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους λόγω της μείωσης των εσόδων τους, ως απόρροια των μέτρων που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορονοϊού COVID-19 και για τον περιορισμό της διασποράς του. Τα ποσά της κατανομής θα καλύψουν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊού COVID-19 καθώς και λοιπές δαπάνες τους.

Είχε προηγηθεί Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών την 11η Μαρτίου για αύξηση των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Για την έκδοση της Απόφασης επιχορήγησης, όπως αναγράφεται, ελήφθησαν υπόψη:

« - τα υποβληθέντα από τους Δήμους έως 31.12.2020 στοιχεία, στον Κόμβο Διαλειτουργικότητας και στις λοιπές βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και

- τα στοιχεία που προκύπτουν από την καταβολή των μηνιαίων τακτικών επιχορηγήσεων από τους Κ.Α.Π »

 Να σημειωθεί ότι η Απόφαση εκδόθηκε με τελική υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού και όχι της Υπηρεσιακής Γραμματέως όπως οι προηγούμενες (θυμηθείτε σχετικά: «Ο Πέτσας ανέθεσε στον Πέτσα να υπογράφει τις χρηματοδοτήσεις προς Δήμους και Περιφέρειες» 


πληροφορίες από airetos.gr


 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael